Uw interieur:
geen lichtgewicht

Stoffenspecialist met ervaring

Een stoffenspecialist met jarenlange ervaring, de vinger aan de pols van trends binnen de markt, en oog voor de wensen van de klant? Dat is Binnenshuis in Brugge ten voeten uit. Wilt u van uw interieur ├ęcht iets speciaals maken? Bent u op zoek naar klassieke dan wel eigentijdse kwaliteit? Wij streven samen met u naar de perfecte oplossing. Weet u al wat u wilt? Mooi zo? Nog geen enkel idee? Dan geven wij u graag ... stof tot nadenken!

Nationale en internationale stoffencollecties

Dankzij onze drie generaties tellende ervaring kennen wij de spelers in binnen- en buitenland door en door. Hierdoor kunnen wij u een ongezien ruim assortiment stoffen presenteren. Dat bestaat niet alleen uit nieuwe, trendgevoelige materialen, maar ook uit onvervalste klassiekers. In onze showroom laten we daar graag kennis mee maken. Stoffen voor uw gordijnen of meubels? Bij Binnenshuis stapt u buiten met de enige juiste match voor uw interieur.

 

Stoffenspecialist en u?

Onze goede naam danken wij niet alleen aan de kwaliteit die wij leveren, maar ook en vooral aan het feit dat wij de klant altijd op de eerste plaats zetten. Wat zijn uw verwachtingen? Over welk budget beschikt u? Wat is het effect dat u met uw interieur wilt bereiken? Pas wanneer we een duidelijk antwoord hebben op die vragen, gaan we aan de slag. En dat is uw garantie op maatwerk. Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel of mail ons!

 

Stoffen 02

 

Stoffen 01

 

Nieuwe, trendgevoelige materialen, maar ook onvervalste klassiekers.