Interieurdecoratie met kwaliteitsgarantie

Interieurdecoratie op maat

Interieurdecoratie op maat én met tevredenheidsgarantie: ziedaar Binnenshuis in een notendop. Met 40 jaar ervaring en expertise mogen we met recht en rede zeggen dat we op vlak van gordijnen, behang, lamellen, shutters, tapijten, stoffen en algemene decoratie-elementen een absolute autoriteit zijn. Iets waar u als klant uiteraard maximaal van profiteert.

 

Basis Brugge

Binnenshuis werd 40 jaar geleden opgericht door de ouders van de huidige zaakvoerder. De specialiteit van dat Smedenhuys was in het begin raamdecoratie, maar verschoof meer en meer naar interieurvormgeving. Zoon Philip nam die expertise mee toen hij vijf jaar geleden met Binnenshuis een nieuwe zaak startte in de Langestraat en er een eigen interieurstijl ontwikkelde, met als kernwoorden ‘tijdloos’ en ‘sober’. Binnenshuis focust(e) met andere woorden op producten die zich zowel in moderne als klassieke interieurs perfect thuis voelen.

Onze werkwijze

Klanten maken in onze zaak eerst kennis met ons kwalitatief hoogstaande aanbod – een selectie die het resultaat is van onze ruime ervaring. Vervolgens gaan wij, gewapend met heel wat stalen, bij de mensen thuis de doelruimte verkennen – een interieur aankleden zonder dat eerst gezien te hebben is voor ons immers ondenkbaar. Bij het overleg en de productkeuze hebben wij maximaal aandacht voor esthetiek én functionaliteit. De plaatsing doen we overigens zelf, om kwaliteit tot de laatste fase te garanderen.

Wilt u met Binnenshuis in zee? Kom gerust eens langs voor een – vrijblijvende – afspraak, en maak kennis met een aanbod dat uw interieur gegarandeerd meerwaarde zal bieden.

 

DSC8811