Laat licht en schaduw
versmelten in uw ruimte

Shutters? Meerwaarde verzekerd!

Shutters plaatsen is een specialiteit van Binnenshuis uit Brugge. Wij werken heel graag met dit product omdat het u als klant toelaat te spelen met zonlicht en schaduw. Op die manier kunt u uw interieur een unieke atmosfeer en dus meerwaarde geven. Wij staan garant voor naadloze integratie in de ruimte en adviseren u uiteraard graag over de juiste samenstelling van uw shutters.

Shutters op maat

Uiteraard verwacht u raamdecoratie op maat. Daarom bieden Binnenshuis u maximale keuzevrijheid. Shutters in paneelvorm, als ovaal, trapezium of cirkel? Enkele of samengestelde panelen? Shutters met standaardafmetingen voor Velux-ramen? Alles is bespreek- en maakbaar. Voor de productie werken wij samen met de experts van Jasno. Meteen een extra kwaliteitsgarantie!

 

Bediening naar keuze

Ook wat de bediening van de shutters betreft, geniet u de grootst mogelijke vrijheid bij Binnenshuis.

  • een verticale bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen;
  • Silentview (bediening aan de lamellen zelf met een bedieningsmechanisme dat onzichtbaar is weggewerkt in de zijstijl).

 

Shutters 02

 

Shutters plaatsen in uw interieur

Wilt u zonlicht en schaduw harmonieus laten samenkomen in uw interieur? Bent u met andere woorden overtuigd van de meerwaarde van shutters? Geef ons dan een seintje, zodat we snel een afspraak kunnen maken. Wij komen uw doelruimte overigens gratis opmeten.

 

Shutters 01

 

Met shutters komen zonlicht en schaduw harmonieus samen in uw interieur.