Een symphonie
van licht en ruimte

Lamellen plaatsen is één van onze specialiteiten

Horizontale of verticale lamellen plaatsen is al jarenlang één van de specialiteiten van Binnenshuis. Waarom? Omdat wij als geen ander beseffen welke meerwaarde dit type raamdecoratie kan genereren in een interieur. In onze zaak vindt u daarom een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod houten, bamboe en aluminium lamellen. Eenmaal gekozen komen wij de lamellen plaatsen, met aandacht voor de kleinste details.

Houten lamellen

Houten lamellen op maat: reken op de expertise van Binnenshuis voor een perfect geïntegreerd resultaat. Om er zeker van te zijn dat u 100 procent tevreden bent, adviseren wij u graag en grondig over kleur en breedte. Geen overbodige luxe, want ons lamellenaanbod is héél gevarieerd. Zo vindt u hier:

  • gelakte lamellen, waarbij u kiest uit een standaard assortiment van 84 kleuren, of op basis van RAL of NCS kleuren;
  • gebeitste massieve houten lamellen in verschillende kleuren, waarbij de nerfstructuur zichtbaar blijft;
  • naturel massieve houten lamellen in verschillende houtsoorten (eik, teak, wengé, zebrano, ceder ...);
  • gezandstraalde lamellen in verschillende lakkleuren, die de nerven en organische houtstructuur benadrukken.

 

Lamellen genereren een meerwaarde in elk interieur.

 

Lamellen 02

 

Lamellen 01

 

Bamboe lamellen

Bamboe lamellen hebben een zachte natuurlijke uitstraling en zijn dunner. Fijne lamellen zijn minder opvallend bij open toestand, en laten daardoor ook meer licht door. U kan kiezen uit 8 verschillende beitsen die de natuurlijke structuur van het bamboe mooi tot hun recht laten komen en zorgen voor een matte afwerking.

Verkrijgbaar in volgende lamelmaten: 35 - 50 - 65 mm

 

Aluminium lamellen

De lamellen worden uitgerust met een eindeloos ketting dat steeds even lang blijft. Zeer gebruiksvriendelijk en een perfecte afwerking verzekerd!

Verkrijgbaar in volgende lamelmaten: 16 - 20 - 35 - 50 mm

 

Eindeloos aanbod

Niet alleen wat betreft materiaal, maar ook wat betreft aanzicht hebt u bij Binnenshuis alle keuze. Zo vindt u hier naast horizontale ook een uitgebreid aanbod verticale lamellen op maat (beschikbaar in aluminium, kunststof of stoffen), die standaard worden geleverd met koord- en/of kettingbediening. Naast een manueel ophaalsysteem bieden wij de mogelijkheid van een elektronische bediening.

Meer weten over de perfecte lamellen voor uw interieur, of een vrijblijvende afspraak maken in onze winkel? Bel of mail ons!